Älykaupunkiteeman ennakointityöpaja Salossa 26.3. klo 8.30-12

Älykaupunkiteeman ennakointityöpaja Salossa 26.3. klo 8.30-12

Salon kaupunki on linjannut strategiaansa kärkihankkeiksi luovan edelläkävijyyden ja sujuvat prosessit. Toisin sanoen tarjota mahdollisuuden luovuudelle, rohkeudelle, nopeudelle ja ketteryydelle, oikea-aikaisuudelle, rajapintojen kehittämiselle, asiakaslähtöisyydelle, yhteistoiminnalle ja osaamiselle. Lyhyesti sanoen, kärkenä on olla älykaupunki.

Työpajan toteutuspaikkana Salo IoT Campus, Hobby Corner (Joensuunkatu 7, Salo). Aloitamme aamukahvilla klo 8.30 ja aamupäivä päättyy klo 12.

Tulevaisuustyöpajassa mietitään yhdessä seuraavia asioita:

  • Mitä tulevaisuuden älykaupunki oikein on?
  • Mitä liiketoimintamahdollisuuksia älykaupunki voi tuoda yrityksille?
  • Miten äly näyttäytyy kaupungin eri toiminnoissa?

Työpajassa muodostetaan yhdessä tulevaisuuskuvaa älykaupungista ja rakennetaan roadmappia sen toteuttamiseksi. Aamupäivän aikana saat rautaisannoksen ja käytännön vinkkejä strategisen ennakoinnin hyödyntämiseen. Käytämme työskentelyssä digitaalista Future Platforms työkalua. Tässä tapahtumassa on myös hyvä tilaisuus tutustua tulevaisuuden työvälineeseen. Työpajan vetää Great Minds Oy, kouluttajina Kirsi Kostia ja Niko Herlin. Työpajan jälkeen on ”tulevaisuusklinikka”, jossa voit jäädä vielä juttelemaan tai kysymään ennakoinnista ja sen toteuttamisesta Kirsiltä ja Nikolta. 

Työpaja toteutetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen Ennakointiakatemia -hankkeen toimijoiden ja toteuttajaverkoston kanssa. Tervetuloa ennakoimaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 22.3. mennessä: Tommi Virtanen ja Markku Oksman (etunimi.sukunimi@yrityssalo.fi)